Διαθέσιμες ημερομηνίεςΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγα λογια για εμας

Ναϊας

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στο κτήμα Ναϊας, μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις καλύτερες τιμές και βρισκόμαστε πολύ κοντά από το κέντρο της πόλης. Διοργανώνουμε για εσάς δεξιώσεις, εκδηλώσεις, events που θα θυμάστε για πάντα.

Η τεχνογνωσία μας και η άριστη υποδομή των εγκαταστάσεων μας δίνουν τη δυνατότητα να διοργανώνουμε εκδηλώσεις & events που ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες σας. Είμαστε πολύ κοντά στην πόλη των Σερρών & όλα αυτά τα προσφέρουμε σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Ένας ονειρεμένος πολυχώρος διασκέδασης και εκδηλώσεων. Ένα πανέμορφο κτήμα που εντυπωσιάζει με την εξαιρετική αισθητική του, την υπέροχη θέα του, τις  εναλλακτικές προτάσεις χώρων που ταιριάζουν στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Γαμήλιες τελετές, δεξιώσεις βάφτισης, παιδικά πάρτι, επαγγελματικά events, ημερίδες, συνεστιάσεις, διαλέξεις κ.α. Όλα γίνονται στην εντέλεια με εξασφαλισμένη επιτυχία μέσα στο Κτήμα Ναϊάς , στις 2 αίθουσες  δεξιώσεων ή στο Roof Garden. Ένα κτήμα αφιερωμένο στις εκδηλώσεις των ονείρων σας. Για αξέχαστες δεξιώσεις γάμου και βάφτισης, για ανεπανάληπτα events, για μοναδικά παιδικά πάρτι και γενέθλια.

Υπέροχος χώρος, μοναδική θέα. Ένα κτήμα με θέα και πισίνα, έτοιμο να κάνει αξέχαστες τις πιο εξαιρετικές προσωπικές και επαγγελματικές σας στιγμές.

αμήλιες τελετές, δεξιώσεις βάφτισης, παιδικά πάρτι, επαγγελματικά events, ημερίδες, συνεστιάσεις, διαλέξεις κ.α. Όλα γίνονται στην εντέλεια με εξασφαλισμένη επιτυχία μέσα στο Κτήμα Ναϊάς , στις 2 αίθουσες  δεξιώσεων ή στο Roof Garden. Ένα κτήμα αφιερωμένο στις εκδηλώσεις των ονείρων σας. Για αξέχαστες δεξιώσεις γάμου και βάφτισης, για ανεπανάληπτα events, για μοναδικά παιδικά πάρτι και γενέθλια.