Διαθέσιμες ημερομηνίεςΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

BLOG

Παντρέυομαι! Ποια εποχή του χρόνου να επιλέξω;

Κατηγορία: Tips & Συμβουλές
Παντρέυομαι! Ποια εποχή του χρόνου να επιλέξω;

Ζεις στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό …

Εάν ζεις στο εξωτερικό μία καλή επιλογή είναι  το καλοκαίρι. Μπορείς να συνδυάσεις διακοπές και γαμήλια τελετή!  Πολλοί  συγγενείς σας,  που πιθανότατα μένουν και αυτοί σε κάποια χώρα εκτός Ελλάδας, σίγουρα θα σας τιμήσουν .  Θα οργανώσουν ένα ταξίδι στην Ελλάδα την εβδομάδα του γάμου σας συνδυάζοντας και διακοπές σε κάποιο νησί.

Εάν πάλι ζεις στην Ελλάδα έχεις πάλι πολλές επιλογές…

Χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι ή φθινόπωρο… Με πρακτική σκέψη πια θα πρέπει να εξετάσουμε τα κριτήρια. Για να έχουμε επιτυχία τι χρειαζόμαστε…

Τον Χειμώνα ιδανική είναι η περίοδος των Χριστουγέννων. Υπέροχος στολισμός στα χρώματα τις εποχής, καλή διάθεση και το λίγο χιόνι δεν θα μας έδινε μία ξεχωριστή νότα στη δεξίωσή μας.

Την Άνοιξη μετά την περίοδο της νηστείας του Πάσχα έχει την κατάλληλη θερμοκρασία. Δεν υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα ούτε πολύ ζέστη ούτε πολύ κρύο και οι αίθουσες δεξιώσεων είναι κατάλληλα εξοπλισμένες, με συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού.

Το δε Καλοκαίρι αλλάζει η διάθεση όλων και είναι πάρα πολλοί εκείνοι που το επιλέγουν ως το καταλληλότερο. Ο καιρός όμως μπορεί να είναι απρόβλεπτος. Σε αυτή την περίπτωση συνεργαστείτε με χώρους που διαθέτουν οπωσδήποτε εναλλακτικές λύσεις. Μην ρισκάρετε ποτέ την δεξίωση σας λόγω κακοκαιρίας.

Τέλος το Φθινόπωρο, Σεπτέμβριος και Οκτώβριος κυρίως αποτελούν εξαιρετικοί επιλογές. Όλοι γυρνούν από τις διακοπές τους , η ενοχλητική ζέστη έχει υποχωρήσει και πολύ ευχάριστα μπορείς να επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση, να φορέσεις πιο επίσημα ρούχα ή το ονειρεμένο νυφικό σου και να χορεύεις ασταμάτητα…

It is up to you …