Διαθέσιμες ημερομηνίεςΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η ομάδα του Ναϊάς βρίσκεται στην διάθεση σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία σας και να σας βοηθήσει να οργανώσετε μοναδικά κάθε ξεχωριστή σας στιγμή.


Γιατί να επιλέξω τις αίθουσες Εκδηλώσεων Ναϊάς;
  • Στις κουζίνες των αιθουσών μας τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας με πλήρη συνέπεια και αίσθημα ευθύνης για όλους μας τους πελάτες.
  • Για τους άψογα διαμορφωμένους, άρτια εξοπλισμένους, καθαρούς χώρους τους.
  • Για τη δυνατότητα επιλογής, τη χωρητικότητα καλεσμένων, αλλά και το ύφος διακόσμησης.
  • Για την ποικιλία σε πιστοποιημένα μενού, άρτια οπτικά και γευστικά.
  • Για το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας που διατηρεί το service σε υψηλά επίπεδα.
  • Για τα ικανά μας στελέχη που θα είναι δίπλα σας μέχρι το πέρας της εκδήλωσης.
Διαθέτουν οι αίθουσες οπτικοακουστικό εξοπλισμό;

Όλες οι αίθουσες μας διαθέτουν τον βασικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό (οθόνη, projector, μεγαφωνική εγκατάσταση κλπ), ενώ έχουν την υποδομή για ενοικίαση πρόσθετου εξοπλισμού, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις.

Μπορώ να φτιάξω δικό μου μενού;

Οι έμπειροι σεφ μας, σεβόμενοι τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας μπορούν να δημιουργήσουν μενού κατόπιν συνεννόησης ή να διαμορφώσουν τα ήδη υπάρχοντα.

Τι επιλογές έχω σε μενού;

Οι έμπειροι σεφ μας, έχουν να σας προτείνουν μία μεγάλη ποικιλία από πιστοποιημένα μενού τα οποία θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις, τις προτιμήσεις σας, αλλά και θα ταιριάξουν απόλυτα στο ύφος που επιθυμείτε να δώσετε στην δεξίωσή σας. Τα μενού μας ανανεώνονται συχνά και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ παράλληλα μαγεύουν με την άψογη παρουσίασή τους.

Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω το κόστος της δεξίωσης;

4 είναι οι βασικοί παράγοντες που μπορούν να μειώσουν το κόστος:

  • Ο αριθμός των καλεσμένων αποτελεί τον κύριο παράγοντα για τη διαμόρφωση του κόστους. Αν λοιπόν το budget δε σας επιτρέπει να καλέσετε πολλούς είναι καλύτερο να καταφύγετε στην επιλογή ενός λιγότερου ‘ανοιχτού’ γάμου που δε θα στερείται σε ποιότητα και καλαισθησία.
  • Προτιμήστε μέρα εκτός Σαββατοκύριακο. Οι τιμές διαμορφώνονται σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο.
  • Προτιμήστε μήνα εκτός high season. Μια μικρή διαφορά θα τη διαπιστώσετε.
  • Εάν πάλι ανήκετε στη κατηγορία που δε διαπραγματεύεστε το μήνα(επιθυμείτε δηλαδή η δεξίωση σας να πραγματοποιηθεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες) τότε προτείνουμε μια έξυπνη λύση. Η τελετή και η δεξίωση του γάμου να γίνει μεσημέρι και όχι βράδυ. Αναφερόμαστε στους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Σεπτέμβρη όπου οι θερμοκρασίες είναι ακόμη ήπιες. Σίγουρα αυτή η επιλογή θα σας στοιχίσει λιγότερο.

Αυτό που σίγουρα προτείνουμε είναι να μην αφαιρέσετε κάποιο βασικό πιάτο από το menu των καλεσμένων σας, όπως το ορεκτικό ή τη σαλάτα.

Διαφοροποιείται η τιμή μιας γαμήλιας δεξίωσης ανάλογα με την ημέρα και την εποχή;

Η τιμή συνδέεται άμεσα με τη ζήτηση. Όσο μεγαλύτερη η ζήτηση τόσο υψηλότερη και η τιμή. Συνεπώς ο καθορισμός της τιμής εξαρτάται με το ποια θα είναι η ζήτηση της ημέρας ή γενικότερα του μήνα.

Είναι ελεύθερη η ημερομηνία που θέλω;
 Συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Πόσο κοστίζει το άτομο σε μία εκδήλωση;

Το κόστος ανά άτομο διαμορφώνεται ανάλογα με την ημέρα και την ημερομηνία πραγματοποίησής της, τον αριθμό των καλεσμένων, το μενού που θα επιλέξετε και τον προϋπολογισμό που έχετε στην διάθεση σας.

Πόσο νωρίς πρέπει να γίνει η κράτηση για το γάμο μας – εκδήλωση μας;

Όπως είναι φυσικό κάποιοι χώροι είναι πιο δημοφιλής από άλλους, το φυσιολογικό για εμάς είναι από 3 έως 12 μήνες. Γίνεται και ένα μήνα πριν βέβαια, αρκεί η επιθυμητή ημερομηνία είναι διαθέσιμη.

Ποια αίθουσα ταιριάζει για την εκδήλωση μου;

Οι Αίθουσες Εκδηλώσεων μας διαθέτουν μία ποικιλία από χώρους που μπορούν να εξυπηρετήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωσή σας, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων σας, το ύφος που επιθυμείτε κλπ. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το ποια αίθουσα ταιριάζει καλύτερα στην δική σας περίπτωση, οι έμπειροι συνεργάτες μας με γνώμονα τις ανάγκες σας θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις.